Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Congres 10 jaar Patiëntveiligheid

13 november - 12:00 - 17:00

13 november 12:00 -17:00 Van der Valk Utrecht

De zorg van nu is niet meer de zorg van 10 jaar geleden. Denk aan de indrukwekkende vooruitgang in technologische innovaties, de toenemende vergrijzing, de steeds complexere zorgbehoeften van patiënten, en de toenemende uitdagingen op het gebied van personeelstekorten en middelen.

Hoe hebben deze trends het beleid op het gebied van patiëntveiligheid in de afgelopen tien jaar beïnvloed? Welke waardevolle lessen kunnen we hieruit trekken, en welke stappen moeten we gezamenlijk zetten om patiëntveilige zorg ook in de toekomst te kunnen waarborgen?

Een van de vooraanstaande sprekers tijdens dit congres is Esther van Fenema, psychiater, columnist en auteur. Zij zal dieper ingaan op de noodzakelijke gedragsverandering en de invloed ervan op patronen binnen een organisatiecultuur. Daarnaast zijn er verschillende parallelsessies met medisch specialisten zoals over teamtraining en de invloed van human factors. Bekijk het volledige programma: op: https://demedischspecialist.nl/agenda/lustrumcongres-patientveiligheid

Dit congres wordt georganiseerd door de Federatie Medisch Specialisten en het Platform Medisch Specialisten Patiëntveiligheid. De deelnamekosten zijn: AIOS €25, medisch specialisten €50, en overige deelnemers €75. Accreditatie is aangevraagd.

Gegevens

Datum:
13 november
Tijd:
12:00 - 17:00

Locatie

van der Valk – Utrecfht
Winthontlaan 4-6
UTRECHT, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
13 november
Tijd:
12:00 - 17:00

Locatie

van der Valk – Utrecfht
Winthontlaan 4-6
UTRECHT, Nederland
+ Google Maps
© Copyright - De Nederlandse Vereniging voor Pathologie