Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Gynaecopathologie | 29-09-2020 | 12.00 – 14.00 uur | UPDATE

29 september 2020 - 12:00 - 14:00

Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u, na controle van uw gegevens, uiterlijk 1 uur voor de start van het webinar een inlog op het door u ingevulde mailadres, om aan het webinar deel te kunnen nemen. 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het webinar ‘live’ te volgen, meld je dan wel aan! Je ontvangt na afloop een link voor het terugkijken van het webinar!


Moleculaire classificatie endometrium carcinoom

De classificatie van het endometrium carcinoom maakt een verandering door, waarbij dit een goed moment is om daar eens met elkaar bij stil te staan. De nieuwe WHO Gynaecologische tumoren omarmt de moleculaire classificatie en ook de nieuwste Europese richtlijnen onderstrepen het belang van deze moleculaire benadering.

Hoe zit dat nu precies, waarom is deze classificatie beter? Welke aanvullende (moleculaire) testen zal de patholoog moeten doen? Hoe moeten de testresultaten geïnterpreteerd worden en aan welke eisen moeten deze voldoen? Moeten alle endometriumcarcinomen moleculair geclassificeerd worden? Wie gaat de extra kosten betalen? En wat is onder aan de streep de winst voor de patiënt?

Allemaal vragen die aan de orde zullen komen tijdens dit Webinar:

Hieronder vind je een 4-tal stukken ter ondersteuning voor deelname aan het webinar:

 

Gegevens

Datum:
29 september 2020
Tijd:
12:00 - 14:00

Gegevens

Datum:
29 september 2020
Tijd:
12:00 - 14:00
© Copyright - De Nederlandse Vereniging voor Pathologie