Forum

NVVP | 18-05-2018

Bij het overgaan naar de nieuwe website van de NVVP bleek het forum niet te werken: er konden geen berichten worden geplaatst. Dit is inmiddels opgelost en het forum kan weer gebruikt worden.

Wij hopen dat er op het forum een levendige discussie gevoerd zal worden over onderwerpen die nu in de belangstelling staan zoals (transitie naar) ISO en BVO darm. Maar ook vragen/opmerkingen over bepaalde technieken, antilichamen, congressen, SOPS etc zijn welkom. Wij hopen dat veel leden onderwerpen plaatsen en dat er op de geplaatste onderwerpen reacties komen. Om het forum te promoten zullen de onderwerpen die op het forum geplaatst worden elke week in de nieuwsbrief vermeld worden.

Om geen onderwerp en met name geen reacties te missen moedigen wij u aan om een “abonnement” te nemen op alle categorieën om met het forum kennis te maken. U kunt zich abonneren door de desbetreffende rubriek (b.v. Beroepsbelangen) te openen en dan rechts boven op “Abonneren” te klikken. U krijgt dan automatisch een email met daarin de tekst van alle nieuw geplaatste berichten in de betreffende rubriek.

Inmiddels zijn de eerste twee bijdragen op het forum geplaatst door Joost Oudejans:

Klik op de link (pas na inloggen op de NVVP website) en u komt direct in het forumbericht van Joost.

Wij nodigen u uit om te reageren of nieuwe onderwerpen op het forum te openen!

Herbert Stel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter