Inschrijven Week van de Pathologie 2023

Week van de Pathologie 13&14 april 2023 | Van der Valk Amersfoort

De NVVP organiseert samen met de NVML in het voorjaar van 2023 weer de Week van de Pathologie en wel op 13 en 14 april 2023. Deze keer vindt het congres plaats bij Van der Valk Hotel Amersfoort (Route).

Voor degene die met de auto komt: Van der Valk heeft ons laten weten dat er wegafsluitingen zijn, maar dat het hotel en de parkeerplaats (onder het hotel) bereikbaar zijn. Er is een omleidingsroute aangeven. Vanuit Amsterdam via de A1, neem je afslag Amersfoort-Noord (afslag 13), neem de tweede weg rechts (Lancering) en volg vervolgens de bordjes. Zie ook het kaartje.

Inschrijven en programma

De donderdag start met zoals vanouds het gezamenlijke programma met de NVML, voorafgegaan door een welkomstwoord van de voorzitter. De inhoud van dit programma blijft nog even een verrassing! Het middagprogramma wordt deels ingevuld door de BDIAP samen met expertisegroep Longpathologie. Met aan het eind van de middag aandacht voor juridische zaken in de workshop Legal. En de mogelijkheid om de sessie Comparative Pathology bij te wonen.

Op de vrijdag wordt een groot deel van het programma georganiseerd door diverse expertisegroepen in parallel sessies. In de ochtend o.a. aandacht voor Post Mortem, Endocriene Pathologie, Mammapathologie en Hoofd-Hals Pathologie. Het middagprogramma staat in het teken van de Uropathologie met een aantal buitenlandse sprekers!

> Lees meer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter