In Memoriam

Vrijdag 16 juni is onze zeer gewaardeerde collega Ann Maes overleden. In april van dit jaar kreeg Ann de diagnose kanker. Ann is na een zwaar ziekbed op 62 jarige leeftijd overleden.

Ann Maes was forensisch patholoog met aandachtsgebied kinderpathologie bij het NFI. Daarnaast werkte ze de laatste jaren voor een dag in de week als (kinder-)patholoog in het AMC. Ann was een echte vakvrouw met een bijzondere kennis op kinderpathologisch gebied. Ze is jarenlang trouw en actief lid geweest van de Werkgroep Kinderpathologie der Lage Landen. Menig keer hebben we kunnen leren van de casus die ze met ons deelde tijdens de werkgroepen en cursussen en hebben we de respectvolle manier waarop ze omging met haar werk mogen bewonderen. We zullen haar herinneren als een lieve, warme, toegankelijke collega, altijd behulpzaam en oprecht geïnteresseerd in anderen. Ann bleef ook vooral altijd Ann, en dat zal ze in onze herinnering ook altijd blijven.

Onze condoleances gaan uit naar haar familie, vrienden en naaste collega’s. In het bijzonder willen we haar collega vriendin Vidija bedanken voor alles wat ze in deze laatste maanden voor Ann heeft betekend. Ann heeft veel steun gehad aan alle bloemen, kaarten en mails in de afgelopen maanden. Het is haar wens om in stilte in besloten kring begraven te worden.

Condoleances kunnen ter attentie van Vidija naar onderstaand adres gestuurd worden, zij zal ze aan de familie overdragen. Op Ann’s eigen verzoek gelieve geen bloemen.

We zullen je missen Ann,

de leden van de Werkgroep Kinderpathologie der Lage Landen

Adres condoleances:
Dr. V. Soerdjbalie-Maikoe
Forensisch Patholoog
Nederlands Forensisch Instituut (NFI)
Divisie Bijzondere Dienstverlening en Expertise
Postbus 24044, 2490 AA Den Haag

.