NVVP Bulletin

NVVP | 18-05-2018

In de bestuursvergadering van dinsdag 15 mei jl. is besloten dat het NVVP Bulletin in het vervolg 1 x per 2 weken op vrijdag verstuurd zal gaan worden. Daarnaast willen wij 1 keer per kwartaal een extra dikke Kwartaal editie met meer content gaan maken, hierbij denken we bijv. aan de oude bekende rubriek “Van de Bestuurstafel”, bijdragen van de Commissies, Taakgroepen en/of Expertgroepen. Ook bijdragen van vakgroepen of pathologie organisaties over lokale en regionale ontwikkelingen zijn van harte welkom.

We zijn op zoek naar één of meerdere columnisten die bijdragen willen leveren aan de Kwartaal editie. Dit kan tekst zijn, maar ook een strip of cartoon. Of wat dacht u van een rubriek “Voetnoot” in het 2-wekelijkse Bulletin? Heeft u ambities of competenties in deze richting, schroom niet contact op te nemen met de Bulletin- redactie of de redactie te tippen over een collega waarvan u denkt dat hij/zij wellicht dit heel goed zou kunnen. Ook houden wij ons aanbevolen voor tips hoe het Bulletin en de Nieuwsbrief nog aantrekkelijker en informatiever te maken.

O.l.v. van collega Herbert Stel willen we de Forum discussie nieuw leven inblazen. Joost Oudejans heeft al daad bij woord gevoegd en bijdragen gepost.

Robby Kibbelaar
secretaris

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter